To je to što me zanima!

Iz dućana ukrao cigarete i piće, žena provaljivala u ordinaciju

Nepoznati provalnik je iz trgovine u Marčanu ukrao robu vrijednu nekoliko desetaka tisuća kuna. Porečka policija uhitila je ženu (42), koja je pokušala provaliti u ordinaciju u Vrsaru
Vidi originalni članak

Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljem, koji je provalio u trgovinu u Marčani. Otuđio je cigarete i alkoholna pića, čime je oštetio tvrtku iz Fažane za nekoliko desetaka tisuća kuna, priopćili je policija.

Porečka policija provela kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom koju sumnjiče za pokušaj teške krađe. Sumnjiče ju da je u razdoblju od 20. do 22. ožujka, u Ulici Rade Končara u Vrsaru, pokušala provaliti u liječničku ordinaciju u vlasništvu 59-godišnjakinje. Kako u tome nije uspjela, udaljila se bez da je išta otuđila. Materijalna šteta koja je nastala vlasnici prilikom provale procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičene su podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fešta 24.03.2020.

    Presuda na licu mjesta

  • Velečasni 1 24.03.2020.

    Beznačajno kokošarenje. Nitko, nikada ne dostigne nobelovce po tom pitanju a nazvane HDZSDP i njihove satelite.

  • 24.03.2020.

    aha počelo je, samo tako. Kada vlasti pritišću ljude niti ne pitaju da li imaju sve što im je potrebno nakon što su sve zatvorili. Samo čekam kad će pasti prva žrtva ovakvog režima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare