To je to što me zanima!

Iz dvorišta u Splitu ukrao dva terapeutska pudla

Vlasnik Ante Malenica moli lopove da vrate Bukija (11) i Lukija (6), jer su psi pomagali njegovom sinu invalidu, a i cijeloj obitelji su prirasli srcu
Vidi originalni članak

Nepoznati kradljivac pasa usred dana je u Splitu ukrao dva smeđa toy pudla vrijedna 15 tisuća kuna. Jedanaest godina star Buki i šestogodišnji mu potomak Luki izležavali su se u vrtu obiteljske kuće Ante Malenice (53). Vlasnik je bio na misi, a supruga kuhala ručak uz otvorene prozore. Nikakvu buku nije čula. Primijetila je da pasa nema i u dvorištu zapazila plahtu umrljanu krvlju.
- To je Luki ugrizao lopova, jer nije volio da ga nepoznati diraju -  rekao je Ante pogođen krađom obiteljskih ljubimaca. Osim što su prirasli srcu svim ukućanima, Buki i Luki imali su i značajnu fizioterapeutsku ulogu za njihova sina invalida. Malenice stoga mole lopova da im vrati pse, koji su dio njihove obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • wittch 23.01.2008.

    jao i sama imam psa pekinezera 4g i nemogu zamislit da ga netko ukrade :( bila bi to velika tuga

  • vemi 21.01.2008.

    OXXO, kako bi ti to po analizi krvi našao počinitelja? S čim bi usporedio rezultate analize? Baš si biser! Osim toga, gotovo je nevjerojatno da su se psi potukli , jer je to najvjerojatnije ograđeno dvorište, a sigurno bi bili i dovoljno glasni da ih gazdarica čuje. Zato, ili prestani gledati CSI ili gledaj malo pažljivije!

  • Bijela13 21.01.2008.

    ..lopova na dozivotnu..ljudi su postali nevjerovatni ukrali bi i ditetu lizalicu iz ruke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare