To je to što me zanima!

Iz Egipta kroz tunele u Gazu krijumčare piletinu iz KFC-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tvrtka koja dostavlja košarice s piletinom objasnila je kako je cijena zbog opasnosti viša te zbog veće udaljenosti dostave. Kažu da dostavljači imaju velikih problema
Vidi originalni članak

U tunelima na granici Egipta i Gaze, kroz koje inače ljudi bježe, pokrenuo se novi posao. Pojavila se tvrtka Al-Yamma, koja krijumčari piletinu iz KFC-a, a zaljubljenici u fast food moraju odvojiti tri puta više novaca od uobičajene cijene piletine koju plaćaju u KFC restoranima, javlja Daily Mail.

Tvrtka koja dostavlja košarice s piletinom objasnila je kako je cijena zbog opasnosti viša te zbog veće udaljenosti dostave. Tvrde kako dostavljači imaju velikih problema dok prenose piletinu u Gazu.

Kažu da je sve počelo kada su se dva poznanika čula te su uspjela prokrijumčariti piletinu bez većih problema. Za dostavu su im trebala četiri sata. Jedini problem u dužem čekanju hrane je to što se ona ohladi, ali svi koji naruče ne žale se na to.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tatamlata 18.05.2013.

    Ma bezobrazni ste s tim reklamama !

  • LongliveUSAforever 17.05.2013.

    Ooooooooooo USA koliko te volim,,,moji dragi i premili Ameri hrane cijeli svijet splacinama a sami jedu najbolje,hehehehe

  • ja-sam 17.05.2013.

    Koji se tamo biznis vrti, miljarde dobivaju godišnje za ništa i onda još vrište kako mrze Ameriku i Zapad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare