To je to što me zanima!

Iz kamiona u Karlovcu prosula se soja, sudarila se dva auta

Auto u kojem su bile vozačica i njena kćer naletio je na automobil koji je dolazio iz smjera Zagreba. Vozačica, njena kćer i vozač drugog automobila su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u srijedu oko 19.45 sati na karlovačkoj brzoj cesti sudarila su se dva automobila. Iz kamiona koji je vozio u smjeru Splita kod autobusnog kolodvora prosula se soja. Kaportal javlja kako je auto u kojem su bile vozačica i njena kćer naletio na automobil koji je dolazio iz smjera Zagreba. 

Prema prvim informacijama, vozačica, njena kćer i vozač drugog automobila su ozlijeđeni te su iz prevezli u bolnicu. Policija je upozorila vozače na oprez zbog prosute soje na tom području. Kamion koji ju je prevozio policija je zaustavila u Budačkoj Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 08.11.2012.

    Sve je više vozačica sudionica nesreća......ne kažem sa

  • zdrawe 08.11.2012.

    od karlovca do budacke rijeke ima dosta kilometara..tamosnji policajci ocito komuniciraju preko glasnika na konju,,ili putem goluba pismonosa..kako inace objasnit ovkvo kasnjenje,,pa vise od pola sata od zaprimljene prijave je trebalo da se vozilo zaustavi..zbilja svasta..

  • on67zg 08.11.2012.

    To križanje je katasrofa kada se ništa i ne prosipa. Desna traka u smjeru Splita je toliko udubljena od kotača pred semaforom da kada padne kiša, auto uletava u lokve vode pred semaforom pred kojim se treba zaustaviti. Jeli i za popravak ceste treba zvati policiju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare