To je to što me zanima!

Iz kuće nije izlazila 5 godina, spavala je u svojim fekalijama

Po ženu je morala doći policija jer je bila agresivna. M.L. pet godina nije s nikim pričala niti je izlazila iz kuće. Povukla se u sebe nakon što je napustila fakultet
Vidi originalni članak

M.L. (39) iz srpskog Uba više od pet godina nije izlazila iz očeve kuće. Soba u kojoj su je našli bila je prepuna fekalija. Liječnici su psihički bolesnu ženu prevezli u bolnicu na pregled. Njezin otac došao je tražiti pomoć liječnika tek prije nekoliko dana. 

- Otac nam je rekao kako je njegova kćer nakon studiranja psihički oboljela te da se izolirala u dio kuće u koji nije nikoga puštala. Ispričao nam je da pet godina nije progovorila ni riječ s roditeljima, da je agresivna te da ne održava osobnu higijenu - ispričao je za Press doktor Zoran Vuković. 

Otac Radoslav L. nije mogao objasniti zašto je tek sad zatražio pomoć liječnika. Po nesretnu M.L. morala je doći policija kako bi ju izvela iz kuće. Zatekli su je u katastrofalnom psihofizičkom stanju. Očevici kažu kako je žena bila potpuno zapuštena, duge zapetljane kose, slaba u licu te nije željela s nikim razgovarati. Otac Radoslav kaže da je njegova kćer u djetinjstvu oboljela od epilepsije. Od studija povijesti i geografije odustala je na drugoj godine. Ističe da se tada povukla u sebe te da je samo čitala knjige. Policija istražuje radi li se o zanemarivanju.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Grumf_1975 05.06.2011.

    @filip385 Normalno kad ti je tatica grijao dupe u Minhenskoj bojnoj i baš kao i svaki drugi ratni profiter trpao pare u đepove i zarađivao na krvi i smrti. Sve se vraća, sve se plaća... Svaka rit dođe na šekret... tak bu i njegova... tojest tvoja...

  • black_hawk_1 04.06.2011.

    ja nikad nista ne ucim i zivim odlicno i imat cu dobar posao

  • 04.06.2011.

    A da nije tata malo pedofil ili je iskoristavao sexualno, pa kad je pukla prijavio je policiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare