To je to što me zanima!

Iz mora izvukli predmete, jesu li to dijelovi nestalog aviona?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kineski brodovi izvukli su iz Indijskog oceana nekoliko predmeta koje će stručnjaci analizirati da bi se utvrdilo da li su to ili ne ostaci nestalog malezijskog zrakoplova
Vidi originalni članak

Kineski brodovi izvukli su iz Indijskog oceana nekoliko predmeta koje će stručnjaci analizirati da bi se utvrdilo da li su to ili ne ostaci nestalog malezijskog zrakoplova, javlja CNN. Predmeti su bijele, crvene i narančaste boje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, australske vlasti su u petak preselile potragu za otprilike 1100 kilometara sjeverno nakon što su nove analize radarskih i satelitskih podataka pokazale da je zrakoplov letio brže i kraće prije no što je nestao 8. ožujka .

Na tom su području u petak posade zrakoplova uočile neke predmete koje su u subotu iz oceana izvukle posade kineskih brodova.

Boeing 777 je prema tvrdnjama malezijskih vlasti pao u Indijski ocean i nitko od 239 ljudi nije preživio.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Prva Proleterska 29.03.2014.

    Da je puhao u smeru leta ili suprotnoga samo sa 100km/h a puše gore i sa 250km/h puta 7 sati je razlika izmedu tih dviju raćunica 1500km bez raćunice , da je imao forsaž motora. Šta mogu naći. Djelove stijena unutrašnjosti i vanjske oplate punjene purpenom i , pojaseve za spašavanje , sjedala , djejove repa ako vrh viri iz mora , jer je unutra ostao zraćni mjehur, djelove rasute prtljage lakše od mora, krila odnosno one djelove u kojima su i rezervoari , jer su se ispraznili a možda jih more nije napunilo . Ljude ne ,možda slućajno koji dio u patikama . Avion poleg Kapetana i kopilota može voziti i avtopilot, sve dok ne nestane goriva. Primjer je B 737 Heliosa sa Cipra u Atene , gdje su bili u avionu svi mrtvi , a avion preletio Atene i zabio se u brda .

  • Lina39 29.03.2014.

    Evo upravo sam čula da nisu a iskreno rečeno nisam se ni nadala jer već 3 tjedna muljaju bez veze i muče one jadne ljude -vrte ih oko malog prsta laćnim izjavama koje stalno počinju sa MOŽDA...!

  • danijelapalosic 29.03.2014.

    Svi spominju dijelove zrakoplova, ali gdje su sva ta silna tijela koja su se nalazila u njemu... kako da do sada niti jedno nije pronađno?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare