To je to što me zanima!

Iz Mosta poručili: Ne idemo na prosvjed da ne ugrozimo borbu

Pojavile su se konotacije kako Most “stoji” iza braniteljskog prosvjeda, te su nas branitelji kontaktirali kako bi nam prenijeli optužbe pristigle na njihov račun da njima manipuliramo, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Predsjednik Mosta Božo Petrov planirao je danas zajedno sa Slavenom Dobrovićem i Mirom Buljem pridružiti se prosvjedu hrvatskih branitelja na Plitvicama, no ipak su odustali i priopćenjem objasnili razloge.  

- Most nezavisnih lista već duže vremena progovara o problemu ilegalne gradnje u NP Plitvička jezera. Danas smo planirali otići na Plitvice i dati podršku braniteljima okupljenima oko inicijative “Za spas Plitvica” kojima dajemo podršku od samog početka. 

Međutim, pojavile su se konotacije kako Most “stoji” iza braniteljskog prosvjeda, te su nas branitelji kontaktirali kako bi nam prenijeli optužbe pristigle na njihov račun da njima manipuliramo, iako su se do sada pojavile još neke parlamentarne opcije na Plitvicama. Očito smo bili najglasniji tražeći stanke u Saboru i upozoravajući na ilegalnu gradnju na Plitvicama.

Upravo zato Most nezavisnih lista neće danas otići na Plitvička jezera, kako ničim ne bismo ugrozili borbu branitelja za naš najveći biser. Pozivamo sve opcije da stave interes Plitvica ispred vlastitog i da zajedno stanemo u obranu NP Plitvička jezera i podržimo borbu naših branitelja, stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • jožek2 07.07.2017.

    A zašto branitelji prosvjeduju, što opet traže? malo im pemzije hoće još, pa stalno govore da su se borili za Rvacku a ne za pemzije.

  • mily 07.07.2017.

    Most, tko je taj Most? Ah da, to su oni što su omogućili kriminalcima da dođu na vlast i nastave tamo gdje su prije koju godinu bili prekinuti

  • NOVI SNAŽNI SDP 07.07.2017.

    Mi branitelji, iskreni domoljubi i patriote kao svi ostali dobronamjerni ljudi moramo se pod hitno prikljuciti deckima. Relativno sam blizu i znam da je stanje kriticno. Prikljucujem se braniteljima da se sprijeci daljnja gradnja i uhite odgovirni. Izgradeno treba porusiti i spasiti sto se spasiti da. Politicari cim dalje. Podrska braniteljima

Komentiraj...
Vidi sve komentare