To je to što me zanima!

Iz nezaključane garaže tijekom noći ukrao je autoprikolicu...

Nepoznati je počinitelj u noći sa 7. na 8. siječnja, iz nezaključane garaže u prizemlju obiteljske kuće u Lindaru, otuđio autoprikolicu Treska, čime je 53-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna
Vidi originalni članak

Iste noći, nepoznati je počinitelj na gradilištu kod mjesnog groblja provalio i u spremište za alat, iz kojeg je otuđio poklopac kanalizacijske crpne stanice, a potom je provalio u radni stroj i otuđio više desetaka litara goriva. Time je pravna osoba iz Buzeta oštećena za nekoliko tisuća kuna.

Paralelno sa tim događajem, policija intenzivno traga i za nepoznatim počiniteljem, koji je u noći sa 7. na 8. siječnja u Dalmatinskoj ulici u Funtani kraj Poreča provalio u kuću, iz koje je otuđio ključeve od motocikla i druge predmete, a potom se udaljio s ukradenim motociklom u nepoznatom smjeru. Time je oštetio 41-godišnjaka za zasad neutvrđeni novčani iznos. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ravno1 09.01.2020.

    Stječe se dojam da dotični gospodin provalnik sa slike neodoljivo podsjeća na jednog druga provalnika koji je svojevremeno iz parkiranih automobila, kada je imao 28 godina, noću, koristeći se upravo ovakvim pajserom, krao autoradiokazetofone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare