To je to što me zanima!

Vladin dužnosnik: Investicija nema jer nam je ugled debilan

Jedan visoki dužnosnik u Vladi je u četvrtak na postavljeno pitanje, zašto danas u Hrvatskoj nemamo 'investicijski bum', odgovorio 'zato što nam je ugled debilan'
Vidi originalni članak

Jedan visoki dužnosnik u Vladi je na pitanje, u neformalnom razgovoru s novinarima, zašto danas u Hrvatskoj nemamo "investicijski bum" odgovorio  'zato što nam je ugled debilan'.

Također, rekao je i kako se nešto što je bivša Vlada narušila, ne može samo tako popraviti

Inače, Vlada je u četvrtak usvojila konačni prijedlog Zakona o strateškim investicijama

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak kaže da će Zakon skratiti procedure za sve investicije, pa će tako priprema za turističke projekte, trajati pet mjeseci umjesto dosadašnjih osam do 27 mjeseci. 

U Vladi se nadaju da će time privući investitore. 

Milanović: Situaciju s MOL-om nemojte komentirati u javnosti

Idi na 24sata

Komentari 145

  • 04.10.2013.

    Kakvog pametnog dužnosnika imamo još nam je i dobro. Ugled Hrvatske nisu stvarali njezini obični građani, već političari na vlasti - bivši i sadašnji, od kojih je tek djelić završio na sudu i u zatvoru. Da je dotični ikad prošetao tržnicom, vozio se u tramvaju ili satima čekao u zagušljivoj čekaonici na pregled kod liječnika možda bi ovo skužio. Jer bi čuo što ljudi doista misle. Iz blindiranog mercedesa ili beemweja to naravno i ne može čuti i vidjeti.

  • Satnik Dušan Jugović 04.10.2013.

    Pa rekao je točno, a sada me zanima što vlada gospdoina Milanovića i SDP čine da se to promijeni? Koliko primječujem ne baš puno ali zato podosta pogoršavaju situaciju sa recimo Lex Perković.

  • ivorzg 04.10.2013.

    naši politačari debili, pa je i ugled ove zemlje jadan...pitam se ima li nam uopće spasa?...bojim se i pomisliti

Komentiraj...
Vidi sve komentare