To je to što me zanima!

Iz Vlade RH ne žele otkriti gdje se odmara premijer Milanović

Premijerov godišnji odmor ranije nije bio državna tajna pa nije jasno zašto iz Vlade ne žele reći u kojoj je rezidenciji. Lani je u kolovozu koristio vilu Kovač na Hvaru
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović se od viroze, zbog koje nije došao na 300. sinjsku alku, oporavlja u jednoj od državnih rezidencija, odgovorili su za tportal iz Vladine službe za odnose s javnošću, no nisu željeli otkriti o kojoj je rezidenciji riječ. 

Premijerov godišnji odmor ranije nije bio državna tajna pa nije jasno zašto iz Vlade ne žele reći u kojoj je rezidenciji. Lani je u kolovozu koristio vilu Kovač na Hvaru, a i novinari su ga fotografirali na rekreaciji. 

Osim rezidencije na Hvaru, državni dužnosnici i njihovi strani gosti mogu odmarati i u vilama Brijunka, Jadranka, Kaštel i Bijeloj vili, kao i na otocima Vanga i Galija. No, mogućnost besplatnog ljetovanja koristio je samo premijer Milanović.

Jedini je i koji je prošle godine koristio državnu rezidenciju za odmor, što je manji trošak za proračun  jer smanjuje trošak osiguranja i logistike koja mora biti uz premijera. 

Idi na 24sata

Komentari 172

  • ritabeluga 15.08.2015.

    Lani se odmaro na Hvaru i vodio sa sobom kuharicu i slastičarku iz sabora.... Bolesnik...

  • najiram 10 14.08.2015.

    zna se samo se nesmije reći...ali se točno zna...

  • pčela 12.08.2015.

    Istini za volju,uopće mi ne nedostaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare