To je to što me zanima!

Iz zapaljenog stana spasili su ženu: Odvezli su je u bolnicu

Požar je buknuo u nedjelju u stanu u šibenskoj Ulici Ivana Gundulića. Vatrogasci su izvukli ženu (77). Ima teške i po život opasne ozljede. Liječi se u splitskoj bolnici
Vidi originalni članak

Posvuda je sukljao gusti dim. Vatrogasci su se borili s buktinjom. Koliko sam čuo od susjeda, u stanu živi starija gospođa koja inače skuplja boce. Stravično. Izvukli su je. Hitna pomoć odvezla ju je pod rotacijskim svjetlima i sirenama u bolnicu, opisao je potreseno čitatelj 24sata.

Požar je buknuo u nedjelju u stanu u šibenskoj Ulici Ivana Gundulića. U požaru je stradala žena (77) koja je zadobila teške i po život opasne ozljede. Prevezli su je u splitsku bolnicu. 

- Požar je ugašen oko 16.05 sati, a očevidom na mjestu događaja je utvrđeno da je do požar buknuo, kada je zbog nestručnog rukovanja plinskom bocom došlo do curenja plina, a potom i zapaljenja - javlja policija.

Nastala šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.

- Nije bilo nimalo ugodno gledati kako stan gori i strepiti ima li koga. Svaka čast hrabrim vatrogascima - rekao nam je čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SilvaŠitić 02.11.2014.

    Ja bi optužila Opačićkin resor, koji ne vodi brigu o starijim osobama koje na ovoj hladnoći skupljaju boce kako bi preživljavale. Vidi se kako je zgrada adaptirana, i kako se osoba sigurno u njoj smrzavala i gladovala. Kako se nešto nije saznalo o unesrećenoj.

  • japanokinez 02.11.2014.

    Riješila se žena problema. Sad će je smjestiti u sigurnio smještaj, a možda bude imala sreće ako je stan njezin da ga adaptiraju i opreme. U našoj lijepoj državi jedini način da te netko primjeti kako ne možeš dalje je ovakva i slična pojava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare