To je to što me zanima!

Iz zatvora uskoro izlaze Mirko Norac, Hrvoje Petrač i L. Sulić

Norca su osudili za ratne zločine nad civilima srpske nacionalnosti u Gospiću i Medačkom džepu. On je u zatvoru više od 10 god. te je odslužio dvije trećine kazne
Vidi originalni članak

Mirko Norac iz zatvora izlazi 25. studenog ove godine, odlučilo je povjerenstvo za uvjetni otpust, javlja HRT. Norca su osudili za ratne zločine nad civilima srpske nacionalnosti u Gospiću i Medačkom džepu. On je u zatvoru više od deset godina te je odslužio dvije trećine kazne od 15 godina.

Suđenje za ratne zločine u Medačkom džepu je bio prvi slučaj kojeg je sud u Haagu prepustio pravosuđu u Hrvatskoj.

Isto povjerenstvo je odlučilo da će na slobodu uskoro i Hrvoje Petrač, koji je osuđen zbog otmice sina Vladimira Zagorca i iznudu, piše Večernji list. Osim Norca i Petrača, krajem listopada će iz zatvora izaći i Leon Sulić, osuđen zbog gospodarskog kriminala u Croatiabusu.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 007 16.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ozujaner 16.09.2011.

    Amsterdam, slazem se za Norca, ali uz Gotovinu bih stavio i Markaca. Pozdrav

  • Ponosna_1 16.09.2011.

    Velika sramota za državu što ih je sve dala zatvoriti! U povijesti svijeta ja mislim da nigdje nije zapisano kako se sudi pobjedničkoj strani! Di bi i pod čijom opet vlasti bili da njih nije bilo?! Di su oni zločinci koji su ubijali Hrvate i sve nedužne u 2.svjetskom ratu?? Di su oni koji su ubijali Hrvate da golom otoku?! SRAMOTA! Ima Boga i ima Božje pravde! Živio dan kada će se skinuti ljaga sa imena hrvatskih heroja i dana kada će se mnoga usta morati začepiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare