To je to što me zanima!

Iza lažne dojave o bombi stoji 16-godišnjak iz Vinkovaca

Vukovarska Tehnička škola: Utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi, a policija je uhvatila 16-godišnjaka koji je prijavio 'eksplozivnu napravu' u srijedu u 6.46 sati
Vidi originalni članak

Vukovarska policija riješila je slučaj postavljene 'bombe' u srednjoj Tehničkoj školi Nikola Tesla. Utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi, a policija je uhvatila 16-godišnjaka koji je prijavio navodnu eksplozivnu napravu u srijedu u 6.46 sati. Dječak je sa šireg vinkovačkog područja. 

Podsjetimo, vukovarska policija je nakon prijave odmah izašla na teren, osigurala mjesto događaja, nakon čega su pristupili djelatnici za protueksplozijsku zaštitu. Detaljnim pregledom objekta i okolnog područja nije pronađena eksplozivna naprava.

>>> Dojava o bombi u vukovarskoj školi lažna, djeca se vratila na nastavu

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kojlprb 10.10.2013.

    mali je iz Mirkovca, prigradsko naselje Vinkovaca.

  • Tobacco 10.10.2013.

    Šire Vinkovačko područje znači Mirkovci, selo koje je spojeno sa Vinkovcima a gdje je većinsko srpsko stanovništvo. Mali je 99% srbin, jer da je Hrvat išao bi u Vk u školu.

  • Mladen Kozic 10.10.2013.

    Nije to ništa čudno pa koja se hajka vodi oko obićnog ćiriličnog pisma sad se i sa bombama plaši da se ploće ne stave svaki pametan vidi da neki silom hoću vladati Vukovarom stvarno žalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare