To je to što me zanima!

Iza mikrovalne našao pitona od 8 kila koji je baš pojeo mačku

Obitelj iz Queenslanda se šokirala kad je otkrila zmijurinu na kuhinjskom elementu. Životinju su uklonili profesionalci Ross i Richie koji su zmiju 'spremili' u deblo dok probavi obrok
Vidi originalni članak

Nakon što je pojeo obilan obrok, piton od osam kilograma, na počinak se smjestio iz mikrovalne pečnice u kuhinji jednog Australca. 

Obitelj iz Queenslanda se šokirala kad je otkrila zmijurinu na kuhinjskom elementu. Životinju su uklonili profesionalci Ross i Richie iz tvrke Sunshine Coast Snake Catchers 24/7. Akciju spašavanja su snimili i objavili na društvenim mrežama. Oni pretpostavljaju da je piton pojeo susjedovu mačku ili oposuma. 

Pitona su pustili u divljinu, u rupu jednog debla gdje će zmija idućih nekoliko tjedana probavljati obilan obrok. 

Rick i Ross upozorili su Australce, pogotovo vlasnike kućnih ljubimaca, da uvijek moraju imati zmije na pameti i preventivno se zaštititi iako ovi pitoni nisu opasni za ljude. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kllea 20.04.2016.

    kak je uspio u tom đumbusu uopće vidjeti zmiju?!

  • uvela ruža 20.04.2016.

    Jao..što bih ja pobjegla...

  • Filozofčina 20.04.2016.

    S filozofske točke gledišta usudio bih se reći da miševi kolo vode u kući u kojoj je piton pojeo mačku.Zmije su od davnih dana prikazivane kao pojam zla i pohlepe.Prvu štetu u modernoj povijesti svemira je uradila upravo zmija nagovorivši Evu na grijeh.Iako nije bila piton i nije pojela mačku, ta zmija je šapnula Evi da Adam krije pitona koji ima glavu ko u mačka.Radoznala ko i svaka druga žena, iako je bila prva žena, Eva se polakomila, odbacila smokvin list i u stilu Eve "evo" rekla.Adama nije trebalo dvaput nagovarati.I time je šteta nastala zmijskim jezikom zmije nepovratno učinjena.Poznati zmijolog i istaknuti politički gmizavac prof.dr. Z.M. je na svojim brojnim seminarima uporno nastojao skroz svoja predavanja pojasniti kako široj, tako i uskoj populaciji posve neopravdan strah od zmija.Ali narod baš nije bio sklon vjerovati njegovim teorijama.Ljudima je jednostavno preodbojno sve što gmiže, pa radilo se o zmiji, ministru financija koji gmiže pred vratima MMF-a ili čelniku oporbe kojem istječe mandat pa se gmižući nastoji približiti biračima kako bi osvojio novi.Moram napomenuti da nije svaka zmija otrovna.Neke od najotrovnijih i najopasnijih zmija na našem području su otrovnica i poskok.Poskoka ćete lako prepoznati, ima mali roščić na vrh glave koji se vrlo lako da uočiti ako zmiju promatrate s 8 cm udaljenosti.Kod zvečarke je puno lakše.Ako sumnjate da vam je zvečarka u dvorištu, nježno je uhvatite za rep i prodrmajte.Ako zveči, ne dajte djeci da se igraju s njom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare