To je to što me zanima!

'Iza 'U ime obitelji' skriva se stranka još opasnijih namjera'

Predstavnici kampanje 'Građani glasaju protiv' navode kako se iza 'U ime obitelji' skriva marginalna politička opcija, stranka Hrast - Pokret za uspješnu Hrvatsku
Vidi originalni članak

Pod krinkom građanske inicijative 'U ime obitelji' zapravo se skrivaju kreatori konzervativnog političkog programa stranke Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku, ustvrdili su predstavnici kampanje 'Građani glasaju protiv' iznijevši na konferenciji za medije u Kući ljudskih prava 'obrazloženu manipulaciju referendumskom inicijativom koju u svrhu isključivo vlastitog političkog pozicioniranja provodi jedna marginalna politička opcija, prenosi GONG na svojoj službenoj stranici.

 - Budući da ni na jednim izborima – od parlamentarnih 2011. preko lokalnih i europskih 2013. godine - ta radikalna desna politička opcija nije mogla okupiti podršku građana, članovi Hrasta odlučili su svoj program ljepše 'upakirati' i kamuflirati ga u tzv. građansku inicijativu 'U ime obitelji' - stoji u upozorenju predstavnika kampanje 'Građani glasaju protiv'.

Lideri, javna lica i podržavatelji inicijative, Željka Markić, Krešimir Planinić, Krešimir Miletić, Ladislav Ilčić, kao i članovi njihovih porodica, ujedno su i lideri te kandidati političke stranke HRAST – Pokret za uspješnu Hrvatsku. 

Kako je istaknula Nives Miošić, predstavnica kampanje 'Građani glasaju protiv', u programu Ilčićevog Hrasta je zahtjev za izmjenu zakona s ciljem zabrane abortusa te protivljenje medicinski potpomognutoj oplodnji, te zaključila kako je referendumsko pitanje trebalo glasiti: "Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak neraskidiva životna zajednica žene i muškarca, u kojoj će biti zabranjen pobačaj i onemogućena medicinski potpomognuta oplodnja?"

Predstavnici kampanje 'Građani glasaju protiv' pitaju se bismo li u nedjelju uopće izlazili na referendum da su pokretači 'inicijative' bili iskreni prema biračima u svojim namjerama. 

Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1446

  • liliana 27.11.2013.

    Ovi samo plaše ljude,pa ne vraćamo se u srednji vijek.

  • AnteG 27.11.2013.

    sram vas može biti! Ovakve članke pišete! DA vas barem tuže na sudu za klevete! Ovaj referendum je najzdravija stvar koja se dogodila u HR poslije odcjepljenja od jugoslavije! Hvala dragom Bogu i nadam se da će HRVATI pokazati kakvu domovinu žele! Dosta nam je uništavanja ove države od strane najvećih lopova i stranaka!

  • Marina290482 26.11.2013.

    Vrlo dobro argumentirano http://www.youtube.com/watch?v=FmL7fwBlWU0

Komentiraj...
Vidi sve komentare