To je to što me zanima!

Izašao iz pritvora: Uzgajao je marihuanu u medicinske svrhe

H.L., u čijoj kući je policija pronašla 22,3 kg marihuane i opremu za destiliranje kako bi se proizvelo kanabisovo ulje, opovrgao je optužbe o uzgoju radi prodaje
Vidi originalni članak

H. L. (36) iz Matulja kraj Rijeke, osumnjičen da je u vrtu obiteljske kuće u Bregima uzgajao indijsku konoplju i prerađivao je za daljnju prodaju, u petak je pušten na slobodu. Iz pritvora je izašao nakon što je platio jamčevinu u iznosu od 70 tisuća kuna, javlja Večernji list.

H.L., u čijoj kući je policija pronašla i zaplijenila 22,3 kilograma marihuane i opremu za destiliranje kako bi se proizvelo kanabisovo ulje, već je prilikom uhićenja i ispitivanja u tužiteljstvu opovrgao optužbe o uzgoju radi prodaje. Tvrdi da konoplju uzgaja za sebe jer kanabisovim uljem, kao oboljeli od multiple skleroze, liječi simptome svoje teške bolesti i ekstrakt ulja jedini je koji mu pomaže.

U nastavku istrage branit će se sa slobode.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • filipa_1 02.11.2014.

    H.L. će trebati veću medisku pozornost a ne uz opaku bolest sam se boriti s birokracijom i sustavom koji mu ne pomaže.Iskreno se nadam da će se o ovome još pisati i da će doktori i javno potvrditi djelovanje ulja kanabisa a H.L da se neće povlačiti po sudovima.

  • nil323 01.11.2014.

    invalida zatvorili ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,svak cast "državi" ,,,,,,,tako se postupa s ovcama i stokom sitnog zuba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -a i doktorima se ocito jeb.- za tog covjeka -a Farmaceutska -legalna-droga nema ucinka na njegovo zdravlje !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • petar4veliki 01.11.2014.

    Osobno poznajem H.L.,čovjek je stvarno bolesna osoba,godinama ima zdravstvenih problema.Kad na ulici sretneš nekoga koji konzumira droge,odmah možeš to primjetiti po ponašanju i mnogočemu drugome.Za H.L. to se nikako ne može reći,jer on na prvi pogled djeluje kao bolesna osoba a ne kao osoba koja je na "nečemu".Nije da čovjeka branim,samo dajem moje mišljenje jer čovjeka osobno poznajem.Ljudima koji boluju od takvih bolesti trba dati mogućnost da se liječe,pa neka to bude i pod medicinskom ili bilo kakvom drugom kontrolom.Ja se osobno liječim od maligne bolesti i za svoje zdravlje dao bih sve na ovom svijetu.Srećom ,bolest je pod kontrolom,ali uz veliku muku i jako velika odricanja od svega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare