To je to što me zanima!

Izašao iz trake u zavoju, izletio s autoceste pa se zabio u stup

Policija je utvrdila da se vozač prije slijetanja s ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je u zavoju prešao van prometne trake
Vidi originalni članak

U slijetanju automobila na autocesti A2 kod mjesta Donji Macelj poginuo je 72-godišnji vozač njemačkog državljanstva, dok je njegova 51-godišnja suputnica grčkog državljanstva s teškim ozljedama prevezena u bolnicu, izvijestila je u ponedjeljak ujutro krapinsko-zagorska policija.

Nesreća se dogodila u nedjelju oko 10,20 sati kada je vozač prešao van prometne trake i ušao na prilaznu cestu benzinske postaje, gdje je kotačima prvo udario u rubni kamen, zatim u prometni znak i nakon toga u tzv. "totem" benzinske postaje.

Policija je utvrdila da se vozač prije slijetanja s ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je u zavoju prešao van prometne trake.

Vozač je poginuo na mjestu nesreće, dok je ozljeđena putnica prevezena u Opću bolnicu Zabok.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Gumiberica 28.08.2017.

    na moju zalost vidila auto i njega

  • 28.08.2017.

    Očito je taj stup presolidno napravljen, za razliku od bilo koje ograde koju svaki auto probije ili preleti. Sve naopako. Taj stup je trebao pasti pri duplo manjem udarcu, ali on se nije ni pomaknuo.

  • belizagrebgrad 28.08.2017.

    Nijemac i li Njemaćki državljanin Hanso ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare