To je to što me zanima!

Izašao s triježnjenja u policiji pa se opet napio i sjeo u auto

Sisačko-moslavačka policija u petak je priopćila kako su u srijedu oko 18,30 sati u Dvoru zaustavili 47-godišnjaka koji je vozio "pod vidnim utjecajem alkohola", no on je odbio alkotest
Vidi originalni članak

Samo pola sata trebalo je 47-godišnjaku iz Dvora da, nakon što je poslije 'otrježnjenja' pušten iz policijske postaje gdje je doveden jer je vozio pijan, ponovno napravi prometni prekršaj, ovoga puta zato što je opet sjeo za volan automobila iako mu je to zbog vožnje u alkoholiziranom stanju bilo zabranjeno.

Sisačko-moslavačka policija u petak je priopćila kako su u srijedu oko 18,30 sati u Dvoru zaustavili 47-godišnjaka koji je vozio "pod vidnim utjecajem alkohola", no on je odbio alkotest.

U LUDBREGU Pijani muškarac (83) autom se zabio u kameni nasip od pruge

Odveden je u policijsku postaju na otrježnjenje, a izašao je idući dan, u četvrtak oko 6 sati.

Samo 35 minuta poslije on je, unatoč izrečenoj mu mjeri opreza zbog vožnje u alkoholiziranom stanju (zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije), ponovno zatečen za volanom istog automobila u mjestu Javoranj, na području Dvora.

UPORNI MLADIĆ IZ GLINE Vozio bez vozačke: U samo 6 sati dva puta su ga zaustavili

Ovoga puta policija ga je uhitila i uz optužni prijedlog dovela na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

Kako je on odbio alkotestiranje, a u vožnji nije izazvao nesreću niti nekome napravio materijalnu štetu, policija mu nije bila obvezna razinu alkoholiziranosti utvrđivati slanjem ga na vađenje krvi, tako da nije poznato koliko je 'promila' imao.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mali zeleni prigorec 22.03.2019.

    U krugu od 10km od policijske postaje zatvoriti sve birtije i dućane.

  • 22.03.2019.

    Čovjeka držali u policiji , odnosno zatvoru, pa je bio ožednio . Kada je ugasio žeđ i krenuo doma autom policija ga ponovo zaustavila , kada opet izađe iz zatvora biti će ponovo žedan . Ta policija je grozna ne da mu da dođe doma.

  • ri_ko_k_sni_123 22.03.2019.

    Uvedite u Zakon da se takvima oduzme automobil. Ako se moze uzeti stan zbog ovrhe moze i auto jer se de*il koji ocito bas ima zelju da nekoga ubije autom i ocito nece stati dok to ne napravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare