To je to što me zanima!

Izašla na trčanje i naletjela na ljudsku glavu koja se raspada!

Stanje posmrtnih ostataka je toliko loše da policija za sada nije uspjela utvrditi ni dob, a kamoli spol i nacionalnost umrle osobe. Smatra se da je glava ostavljena na tom području u posljednjih 48 sati
Vidi originalni članak

Jedna žena u Floridi je krenula na trčanje u gradu St. Petersburgu, da bi pored ceste našla raspadajuću ljudsku glavu, piše CNN.

Policija trenutno pretražuje šumovito područje u blizini, a obratili su se i javnosti za pomoć. Mole građane da im jave ako su vidjeli bilo što sumnjivo.

POGLEDAJTE VIDEO Trkačica naišla na ljudsku glavu:

Stanje posmrtnih ostataka je toliko loše da policija za sada nije uspjela utvrditi ni dob, a kamoli spol i nacionalnost umrle osobe. Smatra se da je glava ostavljena na tom području u posljednjih 48 sati jer im je žena koja ju je našla rekla da je u nedjelju trčala istim područjem i da nije vidjela ništa neobično.

Glava je nađena na travnatom području ispod nadvožnjaka u utorak oko 7 sati, a u blizini ne postoji videonadzor, navodi policija.

UGINUO JE I KONJ Užas na Floridi: Konj pao na jahačicu, preminula od ozljeda

Forenzičari će pokušati utvrditi vrijeme smrti, ali policija smatra da osoba nije umrla na mjestu na kojem je nađena njena glava.

Službenici policijske postaje St. Petersburg trenutno pregledavaju dosjee o nestalim osobama, ali kažu da je identifikacija posmrtnih ostataka otežana bez saznanja o dobi i spolu umrle osobe.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • RoyBean 08.07.2020.

    pa to možemo vidjeti svaki dan u američkim serijama CIS - ovi

  • roko2022 08.07.2020.

    Jeli zvala one iz BLM da naprave forenziku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare