To je to što me zanima!

Izazvao bijes: Našao poruku u boci koju sada ne želi otvoriti

Kanađanin Steve Thurber odlučan je u namjeri da očuva bocu koja je zatvorena 29. rujna 1906. godine. Detalji poruke tako će, na zgražanje mnogih, ostati misterij
Vidi originalni članak

Steve Thurber koji je u Kanadi pronašao najstariju poruku u boci, izazvao je ogorčenje mnogih jer ju odbija otvoriti i pročitati. Plovila je i bila udarana, ali i dalje je zapečaćena. Nakon što je prešla tisuće kilometara, više od sto godina od njezina polaska, ova je boca napokon pronađena.

Kanađanin ju je pronašao na obali blizu uvale Tofinu. Iako je ne želi otvoriti, vidljivo je da je poruku potpisao Earl Willard. On ju je u more bacio kada je brodom putovao iz San Francisca u Bellingham. 

Steve je odlučan u namjeri da očuva bocu koja je netaknuta od 29. rujna 1906. godine. Detalji poruke tako će ostati misterij, piše Daily Mail.

Ova 107 godina stara boca i poruka će vjerojatno biti proglašena najstarijom ikad pronađenom porukom u boci. Dosad je Guinnessov rekorder bila boca stara 98 godina koju je prošle godine pronašao škotski ribar Andrew Leaper. 


Idi na 24sata

Komentari 57

  • HMHAHA 16.09.2013.

    nemoj otvoriti..NEMOJ..hahahha..osiguraj prvo...svašta

  • liliana 16.09.2013.

    Otvorio je on i već vidio.Unutra je blago 100%,piše gdje se nalazi.

  • AbiPoeHeart 16.09.2013.

    Nešto ove poruke u boci postaju popularne u zadnje vrijeme :) Jako star način "komuniciranja", ali i jako simpatičan :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare