To je to što me zanima!

Izazvao nesreću pa mu policija našla migrante iz Irana u autu

Osumnjičeni 27-godišnjak je na autocesti A6 udario u drugi automobil. Srećom, nije bilo ozlijeđenih, no policija mu je u automobilu pronašla pet ilegalnih migranata iz Irana, među kojima je i jedno dijete
Vidi originalni članak

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom bosansko-hercegovačkih državljana starosti 27, 31 i 35 godina, radi sumnje u počinjenje kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Osumnjičeni 27-godišnjak je u subotu nešto prije 14 sati na autocesti A6 kod Svilnog vozio automobil marke Audi bosansko-hercegovačkih tablica i izazvao prometnu nesreću kada je udario u automobil marke Kia riječkih registracija kojim je upravljao 76-godišnjak iz Hrvatske. 

U nesreći nitko nije stradao, no policija je u autu 27-godišnjaka pronašla petero ljudi, stranih državljana, među kojima je bilo i dijete. 

Riječ je o migrantima iz Irana koje je mladić ilegalno prevozio za novac do Slovenije. Osim njega, za krijumčarenje policija sumnjiči još 31-godišnjaka i 35-godišnjaka, također državljane BiH, koji su u osobnom vozilu osiguravali 27-godišnjaku trasu kretanja dok ih u tome nije spriječila policija.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • domoljub029 22.01.2019.

    Osobnim automobilom možeš samo u jednoj vožnji zaraditi 10 000 eura što uopće nije loša dnevnica pa mnogi riskiraju prijavu.

  • ivanunited 21.01.2019.

    Auto u žicu, uplatnica par tisuća eura, zabrana ulaska u hrvatsku, i sretno nazad...smanjilo bi se...

  • 21.01.2019.

    Tko ih propusta u Hrvatsku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare