To je to što me zanima!

Izbio požar u kotlovnici srednje škole: 'Nitko nije ozlijeđen, ali šteta na instalacijama je velika'

Vatra je izbila u kotlovnici Srednje strukovne škole u Samoboru u četvrtak oko 14.45. Vatrogasci su ugasili požar: 'Nije bilo potrebe za evakuacijom'
Vidi originalni članak

Okrenuo sam se i primijetio dim u kotlovnici, vrlo brzo se razbuktalo, ispričao je čitatelj koji je snimio požar na Srednjoj strukovnoj školi u Samoboru.

Policija je u četvrtak u 14.46 zaprimila dojavu o požaru u kotlovnici škole u ulici Andrije Hebranga u Samoboru. Potvrdili su da nitko nije ozlijeđen.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dio učenika je tad taman bio gotov s nastavom, tako da su stajali ispred i promatrali užas koji se događao dok su drugi bili u učionicama, ali nije bilo potrebe za evakuacijom. Vatrogasci su požar ugasili kroz pola sata - ispričao je čitatelj. 

- Zapalile su se instalacije u kotlovnici Srednje strukovne škole u Samoboru. Požar je bio u početnoj fazi te se kotlovnica, na sreću, nalazi u odvojenoj prostoriji škole sa zasebnim ulazom pa nije bilo potrebe za evakuacijom učenika. Vatrogasci su brzo reagirali tako da se požar nije proširio, ali je šteta velika zbog zapaljenja instalacija i uređaja. Požar je ugašen, a dio vatrogasaca je još uvijek na terenu te pregledavaju požarište - objasnio je zapovjednik JVP Samobor Mladen Žitković.

Vatru je gasilo 8 vatrogasaca s 4 vatrogasna vozila iz JVP-a Samobor , a u pomoć im je priskočilo i  4 vatrogasca s dva vozila iz DVD-a Samobor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare