To je to što me zanima!

Izbjegla je kotlić: I policajac po dvorištu lovio ozlijeđenu srnu

Uplašena životinja zalutala je u sesvetsko dvorište gdje ju je sustigao i ugrizao za vrat pas. Pobjegla je preskočivši ogradu, a onda je krenuo lov na preplašenu srnu
Vidi originalni članak

Protrčala je kroz dvorište. Pas je krenuo za njom. Sustigao ju je, ugrizao za vrat i umalo zaklao. Pobjegla je preskočivši ogradu.

- Sjedio sam u kući i čuo galamu. Pogledao sam kroz prozor i vidio srnu, susjedova psa i susjeda kako trče dvorištem - ispričao nam je Josip Borić iz Sesveta (24). On je fotografirao uplašenu životinju koja je zalutala u sesvetsko dvorište u ponedjeljak oko podneva.

Spazio ju je pas, koji nije bio vezan. Krenuo je za njom. Ugrizao ju je za noge i za vrat. Uplašena životinja uspjela je preskočiti metar i pol visoku ogradu i pobjeći psu.

U lovu na preplašenu i ozlijeđenu srnu sudjelovao je i policajac. Susjedi su izašli iz kuća i pozvali veterinare iz Dumovca.

- Srnu smo uhvatili mrežom. Vidjeli smo da je ozlijeđena po vratu i nogama od ugriza psa. Odvezli smo je na Veterinarski faklutet, gdje su joj sanirali ozljede - kazali su u Dumovcu.

Nakon što je izliječena, srna je prebačena u Udrugu za zaštitu divljih životinja u Zaprešiću. Tamo će se pobrinuti za nju.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • meryy 11.10.2012.

    jadna je.meni je nje žao.jela sam srnetinu ali nisam znala i nebih više nikada pojela tu dragu životinju koja nikome nikad nije načinila zlo.

  • tjej 11.10.2012.

    Nazalost! Jos malo pa ce i pse lutalice bacat u kotlić za ručak. A za sve uvijek se krivi neimastina u drzavi...Primitivizam!

  • pustertal 10.10.2012.

    susjed bi mogao bar pokositi dvorište.

Komentiraj...
Vidi sve komentare