To je to što me zanima!

Izbjegli tragediju, tegljač sravnio spremište uz sobu

Engleska: Vozač kamiona svom se silinom zabio u spremište te ga potpuno uništio. Samo su ga centimetri dijelili od kuće gdje je spavala obitelj
Vidi originalni članak

U spavaćoj sobi u engleskoj Cumbriji supružnici Andy i Ruth Alcroft spavali su s kćerkicom Taryn (1). Usred noći u utorak probudila ih je strašna buka. Ruth je odmah skočila iz kreveta jer je mislila kako je riječ o potresu.
- Pogledala sam kroz prozor i vidjela tegljač koji se zabio u spremište kraj naše kuće. Imali smo sreće da nije udario u spavaću sobu od koje ga je dijelilo tek nekoliko centimetara - priča Ruth.
Njezin suprug Andy odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju. Vozač (58) ostao je zarobljen u smrskanoj kabini tegljača. Zbog toga su morali intervenirati i vatrogasci koji su ga uspjeli izvući van. Prevezli su ga u bolnicu gdje su liječnici utvrdili kako nije ozbiljno ozlijeđen. Spremište u koje se kamion zaletio potpuno je uništeno i sravnjeno sa zemljom.
- Stvarno smo imali sreće što je našu kuću kamion zaobišao. U mraku se vrlo lako mogao zanijeti i udariti u nju - kaže Ruth.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_49245 02.09.2010.

    Ovi su imali vražju sreću!

  • meemee 02.09.2010.

    Čovječe, prestrašno! Doslovce centimetar od njih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare