To je to što me zanima!

Izboli muškarca u ljekarni pa pobjegli, policija ulovila jednog

Ozlijeđeni muškarac je prevezen u KB Dubrava, a njegove ozljede okarakterizirane su kao teške. Navodno je zadobio ranu u pluća i liječnici se bore za njegov život
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca napala su oko 18.30 sati 57-godišnjeg Z. D. u ljekarni Lukačin u zagrebačkom Markuševcu. Nakon kraće prepirke jedan od njih izbo ga je nožem pa su pobjegli.

Ozlijeđeni muškarac je s dva teška uboda prevezen u KB Dubrava, a njegove ozljede okarakterizirane su kao teške. Navodno je zadobio ubodnu ranu u pluća i liječnici se bore za njegov život. Policija je ubrzo, u blizini ljekarne, uhvatila napadača koji je ubo muškarca, dok za drugim još tragaju.

Neslužbeno doznajemo kako se radi o dvojici braće koji su inače poznati po nasilničkom ponašanju. Uzrok sukoba s 57-godišnjakom nije poznat. Svjedoci govore kako je ozlijeđeni muškarac, koji je inače taksist, mirno čekao u redu u ljekarni kada su mu prišla dvojica. Policajci su sa psima tragali za napadačima.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • rena 32 11.06.2013.

    Sve mi se čini da živimo u Texasu....milina.... fakat ne znam kaj da velim....otišlo sve da ne velim kam...koma.....

  • Mohak 11.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pijevac 11.06.2013.

    takve nasilnike u buksu i prebiti im i ruke i noge nekoliko puta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare