To je to što me zanima!

Izbo oca i majku: Ubojica (19) je izveden pred suca istrage

U kući u Skender Brdu kod Pokupskog blizu Velike Gorice u četvrtak oko 12.30 sati pronađeni su mrtvi supružnici Štimac. Na podu je sjedio njihov sin Stjepan (19)
Vidi originalni članak

Ubojica iz Pokupskog, Stjepan Štimac (19) u petak je izveden pred suca istrage na Županijskom sudu u Velikoj Gorici. Dobio je istražni zatvor.

U kući u Skender Brdu kod Pokupskog blizu Velike Gorice u četvrtak oko 12.30 sati pronađeni su mrtvi supružnici Štimac. Na podu je sjedio njihov sin Stjepan (19). Mirno se predao, a policajci su pozvali u pomoć kolege, mrtvozornika, forenzičare i državnog odvjetnika. Okružili su kuću te su je ogradili trakama.

Susjedi su bili potpuno zaprepašteni.  Stjepana, kojeg policija sumnjiči za ubojstvo roditelja, opisuju kao mirnog. Nisu ga vidjeli pijanog niti je radio ekscese po selu. S roditeljima se, kažu, bar javno nije svađao.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • dapade 16.09.2016.

    a prsti zuti ko dukat

  • LANA555 16.09.2016.

    Bože dragi i Majko Božija pomogni ovim komentatorima ! Negativcima .

  • LANA555 16.09.2016.

    A kaj reči ..Tužno ko zna kakvi su bili problemi u obitelji.Mada kakvi su god bili to se tako ne rješava.Ko zna što je tom deču došlo u tom momentu .Uvjerena sam da je tek sad došao ksebi i uočio skužio što je učinio.Žao mi je što je do toga došlo i roditelja a i dečka.Mislim da mu nije lako i da če imat to cjeli život na duši.Preteša stvar i nedaj bože nikome tako nešto da se ikad dogodi.Žao mi je dečka definitivno .Tako nešto ti nemože samo tako pasti napamet da napraviš. Tešo samo za čit i za pročitat takve grozote i nesteče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare