To je to što me zanima!

Izbola dečka: 'Prigovorio mi je da sam previše toga spakirala'

Instruktora vožnje Garyja pronašla je policija krvavog i ranjenog dok je njegova djevojka vikala: 'Zaslužio je!'. Gary je smatrao da je spakirala previše stvari za putovanje pa je neke izbacio...
Vidi originalni članak

Lesley Bradbury (50) izbola je dečka Garyja Moorea u naletu ljutnje nakon što je saznala da je izbacio nekoliko odjevnih predmeta iz kofera koje je spakirala za novogodišnji odmor. Gary je smatrao da je njegova djevojka spakirala previše stvari za putovanje pa je neke izbacio, a to je Lesley toliko izbacilo iz takta da je uzela nož i zabila ga u Garyjev biceps, piše Metro.

Instruktora vožnje Garyja pronašla je policija krvavog i ranjenog dok je njegova djevojka vikala: 'Zaslužio je!'. Bradbury je oslobođena na sudu zbog njenog narušenog mentalnog zdravlja.

Prvotno je Bradbury dobila zatvorsku kaznu od 18 mjeseci, koja je potom smanjena na 12 mjeseci. Na kraju je sud naredio da Gary neće ići u zatvor već mora boraviti mjesec dana u rehabilitacijskom centru.

- Policija je stigla ispred kuće optužene, a njen dečko je sjedio s ranjenom rukom. Imao je ranu duboku 5 centimetara. Lesley ga je ubola u jeku svađe. Policiji je rekla da je to zaslužio i da se želi ubiti. Ispred kuće je bilo nekoliko razbacanih stvari - rekao je svjedok na sudu.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 12.06.2019.

    "Prvotno je Bradbury dobila zatvorsku kaznu od 18 mjeseci, koja je potom smanjena na 12 mjeseci. Na kraju je sud naredio da Gary neće ići u zatvor već mora boraviti mjesec dana u rehabilitacijskom centru." Zašto bi Gary uopće išao u zatvor? Tko tu koga?

  • umjereni pacifist 12.06.2019.

    tak i moja- jedino nam regal ostaje doma.

  • BumeRanG. 12.06.2019.

    Toliko o ravnopravnosti spolova. Da je on nju nakon toga pljusnuo dobio bi 5 godina zatvora bezuvjetno

Komentiraj...
Vidi sve komentare