To je to što me zanima!

Izbore je izgubio za jedan glas, najavio žalbu Ustavnom sudu

Sjednica Županijskog izbornog povjerenstva je održana u prostorijama Županijskog suda umjesto u prostorijama Županijskog izbornog povjerenstva - rekao je Burić
Vidi originalni članak

Nakon sto je Dinko Burić (HDSSB), zbog samo jednog glasa, izgubio bitku za gradonačelnika Belišća, najavljuje kako će se žaliti Ustavnom sudu, na što ima pravo.

- Žalit ćemo se zbog sumnje u izborni inženjering - rekao je Burić, koji kaže da je sjednica Županijskog izbornog povjerenstva neregularno održana.

- Sjednica je održana u prostorijama Županijskog suda umjesto u prostorijama Županijskog izbornog povjerenstva - rekao je Burić te dodao da su listiće brojali neovlašteni ljudi.

- I samo su na sastanku u 12.30 sati u utorak promijenili odluku Gradskog izbornog povjerenstva i utvrdili da je HDZ pobijedio za jedan glas - rekao je. HDSSB-ov Burić je u nedjelju izgubio izbore za četiri glasa da bi u utorak nastala potpuna pomutnja. Nakratko se, prema informacijama iz Gradskog izbornog povjerenstva, činilo da će Burić za jedan glas osvojiti vlast u Belišću, ali pobjednik je ipak bio Dinko Huis (HDZ) - za jedan glas.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • magdalena63 06.06.2013.

    Eto, vidi ove naše vrle foteljaše - sad se Jaca žali, sad ovaj lik, i to Ustavnom sudu, da im vrati fotelje i povlastice. Pitam se, tko plaća Ustavni sud i zašto? Da bi se cmizdravcima, kojima je bilo lijepo na državnim jaslama, vratile sve privilegije. De vi lijepo plaćajte sami svoje žalbe, kao i sav normalan svijet.

  • medoribica 05.06.2013.

    treba znati i gubiti, priznati poraz i čestitati boljem....

  • zvzmir 05.06.2013.

    izborni inženjering. to se sad tak zove a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare