To je to što me zanima!

Izbori se bliže, HDZ-u i SDP-u treba - general Ante Gotovina

U novom broju najčitanijeg političkog tjednika Express pročitajte sve o stranačkom ratu za Gotovinu i kako ga HDZ i SDP žele pred izbore pridobiti za sebe
Vidi originalni članak

Običan ribar? Ili pak hrvatska ikona, čovjek kojeg bi i lijevi i desni voljeli pridobiti za sebe u ovoj predizbornoj godini? 

General Ante Gotovina spretno izbjegava bilo kakva svrstavanja uz političke opcije (službena podrška HDZ-a ili SDP-a od njega se neće čuti), ali u javnosti se stvorila slika kako je on u posljednje vrijeme bliži Zoranu Milanoviću nego Tomislavu Karamarku.

Istina je, baš kako je svojedobno i pisao Express, da se general čuje s premijerom i to već dugo ne samo preko posrednika ministra Ante Kotromanovića nego su razmijenili i telefonske brojeve, ali isto tako, kako kaže izvor vrlo blizak Gotovini, on se redovito čuje i s predsjednikom HDZ-a.

"Evo neki dan u Benkovcu dugo su razgovarali. I tada je dogovarano privatno, prijateljsko druženje planirano za ovaj ili sljedeći tjedan. Karamarko je do sada odbijao nalaženja s njim jer ga ne želi koristiti u političke svrhe. I to je stvarno istina", rekao je čovjek iz najbližeg kruga Ante Gotovine.

Jedno je sigurno - lijevi i desni vole tu i tamo javnosti pokazati da su u dobrim odnosima s Gotovinom i teško je ne primijetiti sve učestalije zajedničke fotografije Zorana Milanovića i Ante Gotovine. Tu su morali uskočiti i iz HDZ-a, koji su, kako kažu izvori iz stranke, morali početi govoriti da se Gotovina druži i s vodstvom HDZ-a.

U novom broju najčitanijeg političkog tjednika Express pročitajte sve o stranačkom ratu za Gotovinu i kako ga HDZ i SDP žele pred izbore pridobiti za sebe.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • winston5 20.07.2015.

    Nama s jednima ni drugima ni majka bozja nemoze pomoci

  • škver 20.07.2015.

    meni ne triba niko.kako je ovih 25 godin tako ce bit i dalje bez obzira ko pobjedi.

  • SinisaJurk 19.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare