To je to što me zanima!

Izbornim 'brijačima' brkovi nikako ne mogu promaknuti

HDZ-ovci su za prošle izbore imali i avion iz kojeg su lepršali letci protiv HDSSB-a, a sada čuvaju skupe plakate. Paze na svaku kunu pa se plakati moraju 'čistiti'
Vidi originalni članak

Rat plakatima u punom je jeku, a u Osijeku je na tapetu HDZ. Očito im konkurenti nisu zaboravili “spačke” sa zadnjih izbora pa im sad vraćaju u nešto blažem obliku. Naime, za prošle izbore HDZ-ovci su angažirali čak i aviojedinicu koja je svaki dan bacala letke usmjerene protiv HDSSB-a i Vladimira Šišljagića. Ovaj put konkurenti HDZ-ovoj šefici crtaju brkove. Ujedno je sve popularnije lijepiti domišljate stihove u stilu ironičkih slavonskih bećaraca preko plakata stranaka. 

Stihoklepcima su po tom pitanju najdraži plakati Kukuriku koalicije. Tako su, preko noći, na njima osvanuli stihovi ‘Uzet ću vam kule i gradove uz svoje crvene vragove’, ‘U svoju kampanju krenuo sam vlakom, glasajte za mene da naredne godine imate probleme sa živcima i tlakom’, ‘Nemam bogat vokabular pa ne znam što da kažem, jer čim zinem, ja muljam i lažem’.

Simbolično, sve su parole ispisane plavim slovima koja je, na ovim izborima, službena boja HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • skorpion971 21.11.2011.

    ZNA SE kako je dosla na vlast sireci noge u pravom trenutku

  • hamdija 21.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mjmiljac 21.11.2011.

    jaca sa brkovima. predobro.hića je za nju amater. totalni amater. samo je još na plakate trebala metnuti svjedođbu političke škole i crvenu knjižicu koju vjerovatno još uvjek ljubomorno čuva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare