To je to što me zanima!

Izdali su građevinsku dozvolu: Radovi na Britancu idu dalje?

Kuščević je odbio komentirati informacije da Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK), istražuje radove na uređenju Britanskog trga
Vidi originalni članak

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević komentirao je u četvrtak ispred Banskih dvora obustavu radova na Britanskom trgu u Zagrebu. Potvrdio je da je građevinska dozvola izdana 31. listopada i da je inspekcija na terenu. 

- Za predmetne radove izdana je građevinska dozvola s datumom 31.listopada. Upravo danas su naše službe pozvane na teren da provjerimo da li se radovi izvode u skladu sa građevinskim dozvalama. Ukoliko je to tako, tada će inspekcijski postupak biti obustavljen i radovi će se nastaviti ishoditi sukladno dozvolama. Naravno da će državni inspektorat voditi nadzor nad izvršenjem tih radova - rekao je ministar. 

Odbio je komentirati informacije da Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK), istražuje radove na uređenju Britanskog trga. 

- Ne smijem komentirati postupke USKOK- a- rekao je.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • svejedobro 04.11.2016.

    Institucije rade nešto tek kad se otkrije afera na TV-u ili u novinama...

  • IvanaUjaković Varivoda 03.11.2016.

    Grad Zagreb je u zadnje vrijeme prepun turista i fontane i uredenje grada nam treba...

  • ravnicaslavonije 03.11.2016.

    Kako se moze nastaviti gradnja odnosno zapoceti bez dolkumentacije i na kraju istu legalizirati, zar legalizacija nije proslost, ili se moze graditi kao i prije bez icega

Komentiraj...
Vidi sve komentare