To je to što me zanima!

Izgledala je poput trudnice zbog ciste od 8 kilograma

Cista na Janetinom jajniku je bujala, a s njom je rastao i njezin trbuh. Za samo nekoliko tjedana je izgledala kao da je u devetom mjesecu trudnoće
Vidi originalni članak

Britanka Janet Delany (44) nije ni znala da ima cistu na jajniku. Zbog problema s cistom trbuh joj je počeo oticati. Otišla je kod liječnika, koji joj je postavio krivu dijagnozu, te joj rekao da ima upalu crijeva. Kako je cista rasla tako je i trbuh bujao. Nakon samo nekoliko tjedana izgledala je kao da je u devetom mjesecu trudnoće. Ljudi bi je zaustavljali na ulici i ispitivali kada će roditi, a mnogi bi joj se dizali u busu i prepuštali mjesto.
- Bilo mi je užasno neugodno. Tri puta su me iz bolnice otpuštali s dijagnozom upale crijeva. Davali su mi lijekove, no oni mi nisu pomogli. Znala sam da ne mogu biti trudna jer sam prije 13 godina bila na sterilizaciji - prisjeća se Janet. Inzistirala je na ultrazvuku na kojem su liječnici napokon otkrili da na jajniku ima golemu cistu. Operirali su je i uklonili cistu koja je težila 8 kilograma. Janet su spasili život jer bi sljedeći stadij ciste bio kancerogen.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Državotvor 14.12.2009.

    Momak joj ima \"sjeme zla\", lol

  • trešnja 14.12.2009.

    Pazi ovo...ona inzistirala na ultrazvuku...a na čemu su inzistirali oni koji su je liječili,očito ni na čemu kad su je krivo liječili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare