To je to što me zanima!

'Izgledalo je kao moždani udar': Bandić bio na pregledu u bolnici

'To je Milan Bandić, bit će dobro. Imao sam danas simptome kao kad sam prije 17 godina imao moždani udar, ali hvala Bogu sve je ok. Ja još uvijek imam energije za dva čovjeka', poručio je Bandić
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić danas ujutro bio je na pregledu u KBC-u Zagreb kako bi obavio pretrage i utvrdio svoje zdravstveno stanje, javlja Dnevnik.hr.

Podsjetimo, gradonačelnik Bandić pojavio se u utorak u Sesvetama, a njegovi suradnici su ga pridržavali dok je on teturao i ljuljao se.

POGLEDAJTE VIDEO Bandić teturao uz suradnike:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam je rekao naš sugovornik, Bandić je prije posjeta gradskom vrtu u Sesvetama bio na ručku gdje je "probao neku žesticu", a on je  za Radio Sljeme rekao da je dobro i da "svatko vidi ono što želi vidjeti".

Ipak, Bandić je kasnije izjavio da mu je bilo loše iz drugog razloga. 

- Jučer mi nije bilo dobro, zaboravio sam popiti tabletu za tlak. Možda sam trebao ostati doma, odradio sam koliko sam mogao i vratio se doma, popio tablete i bilo mi je dobro - objasnio je gradonačelnik Bandić. 

VIDEO: TETURAO U SESVETAMA Bandić: 'Dobro sam, zaboravio sam popiti tabletu za tlak jučer'

- Nisam sklepao kotec, bilo mi je dobro nakon što sam popio lijek - rekao je Bandić i dodao da njegovi sugrađani mogu biti veseli i sretni da "gradonačelniku nije ništa". 

- To je Milan Bandić, bit će dobro. Imao sam danas simptome kao kad sam prije 17 godina imao moždani udar, ali hvala Bogu sve je ok. Ja još uvijek imam energije za dva čovjeka - rekao je sinoć za Dnevnik Nove TV.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • mučki_provokator 26.06.2020.

    moždani udar alkohola...ko i frendica slastičarka

  • 19.06.2020.

    opće je poznato da je banditić glumac i da se tako dodvorava ljudima ,kao on je jadan bolestan a sve ga savjetuju psiholozi da ga ljudi puše kao i puzanje po grobovima

  • brocker 19.06.2020.

    Maligani obično udaraju u glavu i noge.. hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare