To je to što me zanima!

Izgledalo je poprilično opasno: Planula je baraka usred Osijeka

vatrogasci su brzom intervencijom ugasili požar. Nitko nije ozlijeđen u požaru. Riječ je o baraci tvrtke Osijek-Koteksa koja u njoj drži alat
Vidi originalni članak

U utorak oko 18 sati zapalila baraka u Dinarskoj ulici u Osijeku. Kako doznajemo, riječ je o baraci tvrtke Osijek-Koteks koja u njoj drži alat.

Iako je izgledalo poprilično opasno, vatrogasci su brzom intervencijom ugasili požar. Nitko nije ozlijeđen u požaru.

Čeka se očevid kojim će se utvrditi uzrok požara.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _l_ 03.09.2017.

    sreća da nije baraka od crnoje

  • Pepsi_3 30.08.2017.

    Ajde bar neki pozar i na kopnu.Zasto bi se dalmatinci samo zabavljali.Treba zaposlit i domace ljude.Vidite kad god neka zgrada izgori najmanje 100 ljudi dobije posao i placu radi toga.Da ste pametni podmetali bi pozare svaki dan po svuda.

  • karson1970 29.08.2017.

    Mali osvrt na prilog. Dakle , ulica nije Dinarska nego Dunavska. Nadalje Osijek Koteks ovdje sigurno ne drži alat jer je zgrada već 20 tak godina napuštena i propada. U više navrata je od strane građana pozivna policija zbog remećenja javnog reda i mira ( okupljanja pijanih i relativno bučnih sugrađana ) , a nisu bile ni strane intervencije vatrogasaca ( u manjoj mjeri ). Ovo danas je samo neizbježna posljedica svega što se događalo u zadnjih nekoliko godina. Nije za zgorega napomenuti da je krov zgrade bio prekriven azbestnim pločama , pa si zamislite koliko je otrova otišlo u zrak. Ostaje nada da će vlasnik objekta što prije ukloniti ( konačno )ostatke uništenog objekta na radost svih okolnih stanara ( a i šire ).

Komentiraj...
Vidi sve komentare