To je to što me zanima!

Izgorio krov na tri kuće u istom nizu, nema stradalih

Rijeka: Požar na krovu obiteljske kuće izbio je oko 2.40 sati, a brzo se proširio na još dvije susjedne kuće u istom nizu. Vatrogasci su ga ugasili u 6.15
Vidi originalni članak

Nakon tri i pol sata borbe s vatrenom stihijom riječki vatrogasci ugasili su požar koji je izbio na krovu kuće u Jurjenićima kod Kastva. Dojavu o požaru dobili su oko 2.40 sati, no do dolaska na teren vatra se proširila na još dvije susjedne kuće u istome nizu. Požar su potpuno ugasili u 6.15 sati. Izgorio je dio krovišta površine od oko 30-tak  četvornih metara. Došlo je do prodiranja vode u kuću, pa su oštećeni namještaj i unutrašnjost kuće. Ozlijeđenih nije bilo.
- Požar je gasilo 14 vatrogasaca s četiri vatrogasna vozila - rekao je Darko Vagaja, zapovjednik smjene JVP Rijeka. Policija je izvijestila kako su požar uzrokovali dimni plinovi iz vratašca za čišćenje dimnjaka. Vatra se prenijela na predmete koji su se nalazili na tavanu, a  potom je zahvatila krovište.

ŽAR ZAPALIO VRATA I PARKIRANI RENAULT

Tijekom jutra zapalila su se i ulazna vrata gospodarske zgrade u Dovičićima na području Viškova. Požar se proširio na Renaultov kombi, parkiran ispred zgrade. Uzrok požara je bio ostavljeni pepeo sa žari u papirnatoj vreći koji se nalazio u blizini vrata. Materijalna šteta je oko 20.000 kuna, a oštećen je vlasnik (69) iz Viškova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare