To je to što me zanima!

Planula mlada hrastova šuma: Koncesionar će platiti odštetu?

Požar je planuo u šumi između Spačve i Otoka. Lokaliziran je tijekom noći, no onda se u subotu ponovno aktivirao. Koncesionar je izvodio neke radove i došlo je do požara izazvanog otvorenim plamenom
Vidi originalni članak

U petak je u šumi između Spačve i Otoka izbio veliki požar koji je lokaliziran i stavljen po kontrolu tijekom protekle noći, no tijekom subote se ponovno aktivirao. Na terenu su vatrogasci DVD Otok, a navodno gori 120 hektara.

– Šuma je u koncesiji, navodno se radi o mladoj hrastovoj šumi. Koncesionar je tamo izvodio neke radove i došlo je do požara izazvanog otvorenim plamenom. Policija je u subotu izašla na teren i u tijeku je očevid nakon kojeg će se znati što je bio uzrok požaru. Hrvatske šume će se očitovati odštetnim zahtjevom u kojemu će biti navedena i površina koja je opožarena. Na svu sreću požar nije ugrozio naselja oko same šume i nitko nije nastradao – rekao je Domagoj Džigumović, glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • purgerica prva 02.09.2017.

    Koji tekst! "....neke radove..."! Ma nemrem vjerovati. Inače to su one šume gdje se pljačkalo trupce desetljećima, optužen bio bivši gradonačelnik Vukovara Sabo (zvan tada tamo šef 15 %!) i vodsvo PU Vukovarsko-srijemske! I, Ostojić Rankić "dejsvovao", niš od kaznenih, a pokrenute su.

  • jo2hn8ny 02.09.2017.

    I sada ga dobro novčano kazniti, a ako se ustanovi da je namjerno, onda ga optužiti za terorizam.

  • POTPEC 02.09.2017.

    Papija vuk tovara. Koncesiju ima sigurno neki velikan domoljubne partije, a zna se da se njih ne smije krivo pogledati, a kamoli dirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare