To je to što me zanima!

Izgorjele zgrade i hale, šteta je 22,5 milijuna kuna: Veliki požar u Valpovu izbio tijekom varenja

U požaru su izgorjele dvije zidane zgrade, dvije limene hale zajedno sa strojevima za obradu drveta, osobni automobil, a djelomično je oštećen i samostojeći metalni objekt
Vidi originalni članak

Požar koji je u četvrtak popodne zahvatio pogone valpovačke tvrtke za izradu parketa i drvenog vrtnog namještaja, buknuo je tijekom radova zavarivanja na krovnoj konstrukciji, izvijestila je u subotu osječko-baranjska policija.

Pogledajte video: Požar u Valpovu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo tijekom zavarivanja metalne žice na krovnu konstrukciju kada su užareni i rastaljeni komadići metala došli u kontakt s piljevinom.

VIDEO: BORBA S PLAMENOM Požar progutao tvornicu drvene stolarije u Valpovu, vatrogasci će ondje dežurati cijelu noć

U požaru su izgorjele dvije zidane zgrade, dvije limene hale zajedno sa strojevima za obradu drveta, osobni automobil, a djelomično je oštećen i samostojeći metalni objekt.

Materijalna šteta nastala požarom procjenjuje se na više od 22,5 milijuna kuna.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a vatru je gasilo 60-ak vatrogasaca s 14 vozila iz Valpova i okolnih mjesta,

Očevid su obavili policijski službenici, uz stručnu asistenciju inspektora za zaštitu od požara te vještaka za požare i paljevine Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić“ iz Zagreba, navode u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 24.04.2021.

    22.5 mio kn???🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Svetac_1_1 24.04.2021.

    Koja to budala elektro zavariva iznad piljevine. Sad za kaznu zapaliti odgovorne i one što su zavarivali, što nisu poduzeli odgovarajuće mjere osiguranja.

  • POMOCNI RADNIK 24.04.2021.

    nekome treba 300.000 eura i prije pozara..isusek ni svu vatru nisu pogasili , a u cent izracunali stetu...masala rekle bi komsije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare