News

Komentari 11

Požar progutao tvornicu drvene stolarije u Valpovu, vatrogasci će ondje dežurati cijelu noć

Požar progutao tvornicu drvene stolarije u Valpovu, vatrogasci će ondje dežurati cijelu noć

Prema prvim informacijama, vatrogasci su prvu dojavu o katastrofi dobili oko 17 sati i odmah izašli na teren. No zbog velike količine drvene građe vatra se brzo širila i zahvatila je gotovo cijeli pogon

Vatrogasci iz Valpova i okolice, njih najmanje 40, i dalje su na požarištu u Tvornici stolarije i drvene građe Silvan grupe u Ulici Josipa Jurja Strossmayera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema prvim informacijama, vatrogasci su prvu dojavu o katastrofi dobili oko 17 sati i odmah izašli na teren. No zbog velike količine suhe drvene građe vatra se brzo širila i zahvatila je gotovo cijeli pogon. Gusti crni dim mogao se vidjeti kilometrima dalje, a stanari obližnjih kuća zatvarali su prozore zbog smrada požara. Nasreću, u požaru zasad nema ozlijeđenih.

Veliki požar izbio u tvornici stolarije i drvne prerade u Valpovu Veliki požar izbio u tvornici stolarije i drvne prerade u Valpovu

Iako se otvoreni plamen više ne vidi, zbog velike količine žara i izdimljavanja vatrogasci će morati građu raskopavati cijelu noć i dežurati kako da se slučajno ponovno ne bi razbuktala vatra.

Veliki požar izbio u tvornici stolarije i drvne prerade u Valpovu

- Očevid možemo raditi tek kada sve bude sanirano i sigurno. Sa sigurnošću mogu reći kako nema ozlijeđenih - rekao je glasnogovornik PU osječko-baranjske. Kriminalisti bi ondje trebali doći tijekom petka, što se ondje zbivalo znat će tek kad bude sigurno ući u dvorište tvornice. Do tada će ondje dežurati patrole.

Najčitaniji članci