To je to što me zanima!

Izgubila, ali nije tužna: Le Pen zaplesala na 'I Love Rock&Roll'

Svevremenski hitovi poput "I Love Rock&Roll" i "YMCA" odjekivali su njenim stožerom, a Le Penova im nije mogla odoljeti. Macronu je poželjela uspjeh...
Vidi originalni članak

Iako je doživjela težak poraz na predsjedničkim izborima u Francuskoj, kandidatkinja krajnje desnice Marine Le Pen nije ronila suze. Nedugo nakon što je postalo jasno da ju je sa 66 posto glasova pobijedio Emmanuel Macron, Marine je zaplesala.

Svevremenski hitovi poput "I Love Rock&Roll" i "YMCA" odjekivali su njenim stožerom, a Le Penova im nije mogla odoljeti.

Svom protukandidatu čestitala je na pobjedi i poručila:

- Želim mu uspjeh jer to je u najboljem interesu naše zemlje. Htjela bih zahvaliti 11 milijuna Francuza koji su mi dali glas. Uvijek ću biti na čelu borbe za sve one koji biraju Francusku prije svega. 

Le Pen je pozvala sve patriote na dugu političku borbu jer "Francuska ih treba". 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Miške 09.05.2017.

    Živjela Marica Le Pen. Živjela Nina Hagen !

  • tuzibaba_1 08.05.2017.

    mediji pišu gluposti o porazu, to je pobjeda jer je trećina francuza pokazala što misli o EU i Briselu. od marginalne grupe je došlo do trećine francuza pa se vi mislite kako je izgubila. Kod nas HDZ sa trećinom glasova vodi Hrvatsku u potpunu propast ali se nitko ne usudi napisati da su gubitnici i marginalci. Vrijeme će pokazati kako će Eu završiti.

  • StjepanValjak 08.05.2017.

    Nisu ludi Francuzi,što će im nacistička kuja na vlasti

Komentiraj...
Vidi sve komentare