To je to što me zanima!

Izgubio 1200 kuna, novac su pronašli djeca i trener

Dječaci su novac našli dok su trenirali na igralištu u Novigradu u ponedjeljak. Trener Stipe Baždarić je nazvao policiju i predao im pronađeni novac
Vidi originalni članak

Stipe Baždarić (38), nadnarednik Hrvatske vojske i trener u novigradskom NOŠK-u u ponedjeljak je s 30-ak dječaka trenirao na mjesnom nogometnom igralištu. Lopta je prešla ogradu, a dječak Zvonimir Buterin sav zadihan se vratio s oko 210 kuna.
- Kad je završio trening, još četvorica dječaka i ja pronašli smo oko vozila još jednu novčanicu od 100 i dvije od 200 kuna. Uzeli smo ih i potražili vlasnika – prepričao nam je Baždarić, koji je djeci želio pokazati primjerom da se nađeno treba vratiti onomu kome pripada. Potom je nazvao i policiju kojoj je u Zadru predao oko 700 pronađenih kuna.  Nije ni znao da novac pripada njegovu sumještaninu i predsjedniku NOŠK-a Ivi Blaškoviću (32), koji je policiji prijavio gubitak oko 1200 kuna.
- Već sam se bio pomirio s tim da novac više nikada neću vidjeti. Ali, hvala Bogu još ima poštenih ljudi - rekao je Blašković.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WebSuperman 17.03.2010.

    @ksena103 bio sam u vojsci u kadetskoj školi 2 godine. tako da znam o čemu pričam. on nije časnik, on je dočasnik. prvi časnički čin je poručnik i on je nadređen i najjačem dočasničkom činu koji je časnički namjesnik.

  • ksena103 17.03.2010.

    lordportector ne komentiraj ništa u što se ne razumiješ. samo me zanima kakav bi ti bio komentar da je nešto loše napravio inače ističu da je vojska samo kad je nešto loše i to još ono razvojačeni branitelj a čovjek mjesec dana 91 nosio pušku na selskoj straži.

  • chore-vu 17.03.2010.

    isto sam tako i ja jednom nasao novcanik od jednog gospodina koji je bio u kaficu pokraj mog kluba di sam treniraio..u novcaniku je bilo 1000 kn. i lijepo sam ih vratio i nisam se kur..o po selu da bi bio u novinama...al opet lijepo od onog tko je vratio

Komentiraj...
Vidi sve komentare