To je to što me zanima!

Ivan Pernar izgubio tužbu pa se usporedio s psom Medom?!

Početkom studenog prošle godine Pernar je bio gost HRT-ove emisije Nedjeljom u dva voditelja Aleksandra Stankovića, no njegovo gostovanje trajalo je svega 15-tak minuta
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je kako je izgubio tužbu od HRT-ovog urednika i voditelja emisije Nedjeljom u 2, Aleksandra Stankovića i mora mu platiti 50 tisuća kuna.



"Danas me sudac Hrvoje Vučić osudio na 50.000 kuna jer sam uvrijedio čast i ugled veleštovanog Aleksandra Stankovića. Za razliku od cijele plejade političara i moćnika, mene je pravosuđe osudilo, snašla me sudbina psa Mede", napisao je na svom Facebooku.

Aleksandar Stanković na naš upit nije želio komentirati ovaj slučaj.

Podsjetimo, početkom studenog prošle godine Pernar je bio gost HRT-ove emisije Nedjeljom u dva, voditelja Aleksandra Stankovića, no njegovo gostovanje trajalo je svega 15-tak minuta. Naime, nakon što su kao temu otvorili HRT i plaćanje pristojbe, Pernar se naljutio što je Stanković njegovo izlaganje o Palestini i Izraelu želio prekinuti potpitanjem, pa je nakon kratke rasprave napustio studio uz tvrdnju da mu Stanković ne dozvoljava da dovrši odgovor na pitanje.



Nakon izlaska iz studija Pernar je gostujući u različitim medijima te na svom Facebook profilu vrijeđao Stankovića pogrdnim izrazima.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • stiven 02.12.2017.

    Stankovicu,jadno od tebe,pozoveš gosta,provociraš ga i onda tužiš,nemože biti niže

  • stiven 01.12.2017.

    Moj Ivane kad sada krenu optužbe za sve i svašta protiv tebe,milion saborskih placa ti nebu dost,samo kad bagra krene tužakati

  • miki8787 01.12.2017.

    Ovaj Pernar je osti kaobi ostali politicari.Ja ne vjerujem ni jednom politicaru.Svi su oni lopovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare