Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
196 komentara

Ivan Pernar izgubio tužbu pa se usporedio s psom Medom?!

Početkom studenog prošle godine Pernar je bio gost HRT-ove emisije Nedjeljom u dva voditelja Aleksandra Stankovića, no njegovo gostovanje trajalo je svega 15-tak minuta

Foto: HRT
196 komentara

Saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je kako je izgubio tužbu od HRT-ovog urednika i voditelja emisije Nedjeljom u 2, Aleksandra Stankovića i mora mu platiti 50 tisuća kuna.

Foto: HRT

"Danas me sudac Hrvoje Vučić osudio na 50.000 kuna jer sam uvrijedio čast i ugled veleštovanog Aleksandra Stankovića. Za razliku od cijele plejade političara i moćnika, mene je pravosuđe osudilo, snašla me sudbina psa Mede", napisao je na svom Facebooku.

Aleksandar Stanković na naš upit nije želio komentirati ovaj slučaj.

Podsjetimo, početkom studenog prošle godine Pernar je bio gost HRT-ove emisije Nedjeljom u dva, voditelja Aleksandra Stankovića, no njegovo gostovanje trajalo je svega 15-tak minuta. Naime, nakon što su kao temu otvorili HRT i plaćanje pristojbe, Pernar se naljutio što je Stanković njegovo izlaganje o Palestini i Izraelu želio prekinuti potpitanjem, pa je nakon kratke rasprave napustio studio uz tvrdnju da mu Stanković ne dozvoljava da dovrši odgovor na pitanje.Nakon izlaska iz studija Pernar je gostujući u različitim medijima te na svom Facebook profilu vrijeđao Stankovića pogrdnim izrazima.

Stanković me pitao zašto obrazovni program HRT-a smatram lošim, ja sam rekao da je to iz puno razloga, a jedan od njih je i taj što šute o etničkom čišćenju 750.000 Palestinaca i otimanju njihove imovine. On me u tom trenutku prekinuo jer nije htio da kažem da je Izrael država stvorena na etničkom čišćenju i da imaju rasne zakone, kada sam shvatio da mi neće dozvoliti da odgovorim na njegovo pitanje do kraja, odlučio sam napustiti studio. S takvim neprofesionalnim novinarom ne želim raditi.

Posted by Ivan Pernar on 13. studenoga 2016
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message