To je to što me zanima!

Izgubio nadzor nad autom, sletio i završio na krovu

Vozač i suvozač izazili su iz sivog Pola koji je bio razbijen i okrenut na krov. Zvali smo Hitnu, rekla je B.N. koja je sve snimila ispred Velesajma
Vidi originalni članak

Izlazio sam iz banke i čuo jak udarac. Auto je udario u zaštitne stupiće i okrenuo se više puta na cesti. Završio je na krovu i otklizao niz parkiralište, rekao nam je T.I koji je u četvrtak oko 13 sati fotografirao nesreću na Aveniji Dubrovnik kod Zagrebačkog Velesajma.
- Moji kolege i ja prvo smo čuli jak udarac i istrčali na parkiralište. Vozač i suvozač izazili su iz sivog Pola koji je bio razbijen i okrenut na krov. Zvali smo Hitnu i policiju. Došla je i vučna služba HAK-a koja je odšlepala auto - rekla nam je čitateljica B.N.
- Vozač I.S. (26) upravljao je VW Polom srednjom trakom Avenije Dubrovnik, ali nije se držao sredine. Izgubio je kontrolu nad vozilom i naglo je skrenuo u lijevo. Kotačima je udario u rubnik i zaštitne stupiće, nakon čega je skrenuo u desno. Auto se zanio i počeo okretati na cesti. Zaustavio se na parkiralištu Zagrebačkog Velesajma okrenut na krov. Prilikom udaranja stupića, jedan se odlomio i oštetio parkirani Renaul Megane. U autu je bio i V.K. (26). Obojica su zadobili lakše tjelesne ozlijede i prevezani su u Vinogradsku bolnicu - rekli su nam u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ljubicasta20 30.10.2009.

    sva sreća da nije nitko drugi stradao..najžalosnije je što će nakon mjesec dva kad ga malo prođe strah nastavit vozit ko luđak

Komentiraj...
Vidi sve komentare