Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Izgubio nadzor nad autom, sletio i završio na krovu

Vozač i suvozač izazili su iz sivog Pola koji je bio razbijen i okrenut na krov. Zvali smo Hitnu, rekla je B.N. koja je sve snimila ispred Velesajma

B.N.
Foto: B.N.
1 komentara

Izlazio sam iz banke i čuo jak udarac. Auto je udario u zaštitne stupiće i okrenuo se više puta na cesti. Završio je na krovu i otklizao niz parkiralište, rekao nam je T.I koji je u četvrtak oko 13 sati fotografirao nesreću na Aveniji Dubrovnik kod Zagrebačkog Velesajma.
- Moji kolege i ja prvo smo čuli jak udarac i istrčali na parkiralište. Vozač i suvozač izazili su iz sivog Pola koji je bio razbijen i okrenut na krov. Zvali smo Hitnu i policiju. Došla je i vučna služba HAK-a koja je odšlepala auto - rekla nam je čitateljica B.N.
- Vozač I.S. (26) upravljao je VW Polom srednjom trakom Avenije Dubrovnik, ali nije se držao sredine. Izgubio je kontrolu nad vozilom i naglo je skrenuo u lijevo. Kotačima je udario u rubnik i zaštitne stupiće, nakon čega je skrenuo u desno. Auto se zanio i počeo okretati na cesti. Zaustavio se na parkiralištu Zagrebačkog Velesajma okrenut na krov. Prilikom udaranja stupića, jedan se odlomio i oštetio parkirani Renaul Megane. U autu je bio i V.K. (26). Obojica su zadobili lakše tjelesne ozlijede i prevezani su u Vinogradsku bolnicu - rekli su nam u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message