To je to što me zanima!

Izgubio pamćenje: Ne zna da je bos pješačio 160 km

Britanac Mark Stott koji je nestao na devet dana bos je pješačio čak 160 kilometara. Ne sjeća se ničega, a nije ni prepoznao zaručnicu i djecu...
Vidi originalni članak

Britanac Mark Stott (42) pati od poremećaja nalik epilepsiji zbog kojega svakih nekoliko dana zaboravlja tko je. Nestao je za vrijeme rutinskog pregleda kraj kuće u Bristolu, a našli su ga tjedan dana kasnije na parkiralištu u Swansea, 160 km dalje. Ne sjeća se kako je došao tamo, ali vjerojatno je hodao bos jer su mu noge bile krvave. Izgubio je šest kilograma.
- Pokušavam se zbrojiti. Mislio sam da sam nestao na dva dana, a nije me bilo devet dana - rekao je Mark. Posljednje čega se sjeća je da je doručkovao u bolnici Frenchay gdje je bio na promatranju. Odveli su Marka u bolnicu. Osim što je dehidrirao, s njim je sve u redu. Dijagnosticirali su mu poremećaj nakon nekoliko gubitaka pamćenja i nestanaka početkom godine.
- Iz minute u minutu nismo znali je li živ ili mrtav. Nakon što me policija nazvala da su ga našli, nisam znala bih li se smijala ili plakala. Nije me ni prepoznao odmah - rekla je njegova zaručnica i majka njihovih blizanki Debbie Glasse (37).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • TINA X 03.06.2010.

    Jadan čovjek i njegova familija, a ovi komentari o vladi i saboru na svakom članku uopće nisu zanimljivi.

  • nena2611968 03.06.2010.

    Nedo bog nikome tako sta.

  • marijeta8 03.06.2010.

    zaebana bolest, nebi mu bila u koži, žaj mi ga je....

Komentiraj...
Vidi sve komentare