To je to što me zanima!

Australac izgubio dijete pa je odlučio oboriti svjetski rekord

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Australija ima novi Guinnessov rekord. I to božićni. Australci se mogu pohvaliti da imaju umjetno drvce s najviše lampicaa na svijetu, čak 518.838 njih na 22 metra
Vidi originalni članak

Australsko božićno drvce prava je senzacija. Sa svojih 22 metara visine, 'natrpano' je s čak 518.838 svjećica različitih boja. Količinom svjećica srušen je novi svjetski rekord. Naime, dosad je rekord držao Japan sa 150.000. svjećica manje.

Guinness je to i službeno potvrdio na Twitteru objavom: “Novi rekord! 518.838 lampica na božićnom drvcu u Canberri u Australiji.”

POGLEDAJTE VIDEO: Božićno drvce koje je srušilo svjetski rekord

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organizator David Richards priznao je da je bio vrlo nervozan jer nije bio siguran hoće li Australija dobiti novi rekord.

- No, hvala Bogu, sve je išlo po planu, a meni je laknulo kada sam vidio da imamo novi svjetski rekord.

Richards je organizirao cijeli događaj u sklopu izložbe za prikupljanje sredstava za istraživanje Sindroma iznenadne dojenačke smrti, i to nakon što je iznenadno izgubio svoje vlastito dijete.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tigric@77 30.11.2015.

    SIDS neočekivana i neobjašnjena smrt naizgled potpuno zdravog djeteta, jedan od najvećih strahova svakog roditelja, nema simptoma koji bi na to upozorili...nažalost. David ako ti je to barem mala utjeha neka je...

  • vozi Miško 30.11.2015.

    Drž' se Davide.

  • RAMBOO 29.11.2015.

    jako lijepo i dirljivo za pohvalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare