To je to što me zanima!

'Izlaskom iz arbitraže postigli smo zajedništvo koje tražim'

Predsjednica je izjavila da pozdravlja postignuto suglasje između predsjednika Vlade i predsjednika klubova parlamentarnih stranaka o izlasku iz arbitraže
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović osvrnula se na dogovor Vlade i političkih stranaka o izlasku iz arbitraže. Izjavila je da pozdravlja postignuto suglasje između predsjednika Vlade i predsjednika klubova parlamentarnih stranaka oko zajedničkog stava naspram kršenja Sporazuma o arbitraži sa Slovenijom.

- Upravo je to ono zajedništvo koje promičem i na koje pozivam od dana svoje inauguracije pa vjerujem da se takav pristup dijeljene odgovornosti i konsenzus može postići i po drugim važnim pitanjima ključnima za hrvatske nacionalne interese. Bez obzira na ovo kršenje arbitražnog postupka, Hrvatska će kao odgovoran član međunarodne zajednice i dalje tražiti način za sporazumno rješavanje graničnih pitanja te raditi na dobrosusjedskim odnosima sa Slovenijom - zaključila je Grabar-Kitarović.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • 28.07.2015.

    Vidjet ćete kako će to zajedništvo nestati kad ćemo spor rješavati sa Srbijom..!

  • Palamudan 28.07.2015.

    predsjednica svih hrvata i muflonki

  • fenix77 28.07.2015.

    A gdje si bila . što si radila i tražila kada se potpisivao nepovoljan i nejasan ugovor o arbitraži?? Svi bi bili generali poslije bitke. U najmanju ruku jadno i deplasirano ovo tovje traženje sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare