To je to što me zanima!

Izlazi li iz Remetinca? Sud će odlučivati o Todorićevoj žalbi

Todorićeva odvjetnica Jadranka Sloković, u ponedjeljak je, najavljujući predaju žalbe na odluku o istražnom zatvoru, kazala da će najprije pokušati osporiti osnovanost te odluke...
Vidi originalni članak

Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda danas ili sutra bi trebalo odlučivati o žalbama podnesenim na prošlotjedno rješenje suca istrage o određivanju istražnog zatvora bivšem vlasniku Agrokora Ivici Todoriću, javlja N1.

NUDIT ĆE JAMČEVINU "Pustite me, neću bježati..." Gazda žalbama traži slobodu

Podsjetimo, prošli tjedan, nakon što je Todorić izručen Hrvatskoj, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu Zoran Luburić odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor po novoj zakonskoj osnovi - zbog opasnosti od bijega, a ukinuo mu je ranije određeni razlog za istražni zatvor - opasnost od utjecaja na svjedoke.

SLOKOVIĆ O GAZDI U REMETINCU: 'Prvo ćemo se žaliti na pritvor, a tek onda ćemo o jamčevini...'

Todorićeva odvjetnica Jadranka Sloković, u ponedjeljak je, najavljujući predaju žalbe na odluku o istražnom zatvoru, kazala da će najprije pokušati osporiti osnovanost te odluke, a tek potom eventualno zatražiti da se zatvor zamjeni jamčevinom.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • skipi 13.11.2018.

    Onda neka svi uzmu koju milijardu kuna nitko im ništa neće......krasno za pravosuđe

  • efteling 13.11.2018.

    treba ga pustiti na slobodu.Zasto?da ima vise mogucnosti braniti se a Hrvati saznati vise o funkcionisanju elite.Drugo i vaznije,kad su mu rekli pobegni i daj nam vremena pljackati Agrokor...poslusao ih je....i to treba nagraditi!

  • japanokinez 13.11.2018.

    Ako ga je zatvorio na mjesec dana šta se tu više ima pričati? Nakon mjesec dana zatvoriti ga još tri mjeseca da ne pobjegne jer on mora sam moliti sud da mu šta prije presudi i zatvori ga ili oslobodi. Kakva je to sprdačina? On će biti osuđen milijun posto a ako bude na slobodi pripremat će si teren za bijeg. Svakom je to jasno osim našim sucima koji će to sve voditi 20 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare