To je to što me zanima!

Izletio iz auta, posvađao se s muškarcem i odsjekao mu prst

Obojici muškaraca pružena je liječnička pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je 46-godišnjak teže ozlijeđen, a 69-godišnjak lakše. Protiv osumnjičenih se podnosi kaznena prijava
Vidi originalni članak

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 69-godišnji hrvatski državljanin teško ozlijedio 46-godišnjaka, javlja Regional Express.

Naime, 17. travnja oko 11 sati, na cesti u naselju Tripari na području Višnjana, 69-godišnjak je zaustavio automobil kojim je upravljao 46-godišnjak. Nakon što je 46-godišnjak izašao iz automobila, muškarci su se verbalno i fizički sukobili, pri čemu je 69-godišnjak oštrim predmetom odsjekao prst mlađem muškarcu.

Obojici muškaraca pružena je liječnička pomoć u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je 46-godišnjak teže ozlijeđen, a 69-godišnjak lakše. Protiv osumnjičenih se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Liverpool_YNWA 19.04.2018.

    kako to boli...

  • krivolov 19.04.2018.

    Ha ha, odlično - konačno zanimljiva vijest

  • EcrsovosusI 19.04.2018.

    mogao je ruke u džepu držati a glavom šutati ..........nezna se koji je od njiz dvojice smotani,mnogi se voze cestom kao da su na divljem zapadu ,ništa ih ne spriječava ograničenja,oni su najpametniji na svijetu.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare