To je to što me zanima!

Izletio s ceste: Na Jadranskoj magistrali poginuo motociklist

Prema prvim informacijama centra 192, motocikl je slovenskih registracijskih oznaka, a identitet poginulog motociklista još se provjerava, no najvjerojatnije je stradao Slovenac
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju popodne dogodila na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Prizne poginuo je  motociklist, izvijestila je ličko-senjska Policijska uprava.

Motociklist je u 16.15 sati  izgubio nadzor nad motociklom i sletio izvan kolnika, no i dijelovi motocikla i drugi tragovi nalaze se na kolniku, te je zbog očevida koji slijedu promet tim dijelom državne ceste D 8 u prekidu.   

Prema prvim informacijama centra 192, motocikl je slovenskih registracijskih oznaka, a identitet poginulog motociklista još se provjerava, no najvjerojatnije je stradao slovenski državljanin.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • juricajuric179 09.04.2018.

    Jućer krasno nedjeljno popodne i motorista pune ceste, ali kroz naseljena mjesta ali neki su vozili i preko 150.km, jednom rjećju divljali, ali policije nigdje, ali zato mene zaustave u autu kad vozim 10 -- 15 km više od dozvoljenog i naplate kaznu.

  • Antisha 09.04.2018.

    I onda su me u HR pitali zasto ne jaci motor? Evo zasto!

  • urоguro_604 09.04.2018.

    Jedan manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare